Συνάδελφοι επαγγελματίες φωτογράφοι μέλη της Ε.Κ.Φ.Α. αλλά και μη μέλη της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας.

Μετά από μακροχρόνια, χρονοβόρα και επίπονη διαπραγμάτευση και συζήτηση, το ΠΑ.Δ.Α. (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, υιοθέτησε σχεδόν όλες τις προτάσεις της Ε.Κ.Φ.Α. και τις έκανε πράξη στις 10/02/23.

Από εδώ και στο εξής, μόνο επαγγελματίες φωτογράφοι με Κ.Α.Δ. 7420 και μέλη νόμιμου και αναγνωρισμένου Σωματείου-Ένωσης που θα ανήκει στην Π.Ο.Φ., θα μπορούν να συμμετέχουν στις φωτογραφίσεις των αποφοιτήσεων.

Βάζουμε έτσι ένα τέλος στην, για δεκαετίες, βαρβαρότητα, αναρχία και το χάος που ελάμβανε χώρα στις φωτογραφίσεις των τελετών αυτών.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρύτανη του ΠΑ.Δ.Α. κο Π. Καλδή για την κατανόηση του προβλήματος και τα άμεσα αντανακλαστικά, καθώς και την έντονη επιθυμία του να δοθεί δίκαιη και βιώσιμη λύση στο θέμα. Να ευχαριστήσουμε επίσης όλουε τους υπαλλήλους του ΠΑ.Δ.Α., που με κόπο και προθυμία βοήθησαν και συνέδραμαν για μια εφικτή λύση.

Ευχαριστούμε τέλος, όλους τους επαγγελματίες φωτογράφυος που κατανόησαν το πρόβλημα και βοήθησαν προς τη σωστή κατεύθυνση για τη λύση του, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Κ.Φ.Α. και της Π.Ο.Φ., που ήταν όλοι αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια.

Συνεχίζουμε για δίκαιες, αμερόληπτες και βιώσιμες λύσεις στον κλάδο μας.

Υ.Γ.: Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να ενημερωθούν σχετικά, να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον πρόεδρο ή τον. Γ. Γραμματέα.